Dátum vydania a vydania informácií o zariadení Nexus 6

Vyskúšajte Náš Nástroj Na Odstránenie Problémov

Dátum vydania a vydania informácií o zariadení Nexus 6

Séria Nexus je známa svojimi vysokými špecifikáciami pri nízkych nákladoch a dôkazom toho bol model Nexus 5 vydaný v roku 2013. Teraz je rok 2014 a všetci očakávame vydanie tabletu Nexus 6 v tomto roku. Aj keď si stále nie sme istí, či v budúcnosti dôjde k novému zariadeniu Nexus 6 ako novej povesti programu Google Silver pre Android, môže to byť koniec série Nexus. Stále však existuje šanca, že budú pokračovať vo svojej sérii Nexus, pretože sa nič nepotvrdzuje. Tu je niekoľko povestí a očakávaní pre Nexus 6.

Cena a dátum vydania

Nakoľko Nexus 5 bol ohlásený 31. októbra 2013 a bol k dispozícii v obchodoch v novembri, očakáva sa, že Nexus 6 bude uvedený na trh v rovnakom čase v roku 2014. Nexus 5 bol prepustený s cenovkou 349 dolárov pre svoj 16 GB model, takže Nexus 6 by mal byť majú tiež podobnú cenovku. Ak sa v telefóne Nexus 6 objaví nejaká skvelá nová technológia, môže to byť trochu drahšie.

nexus 6 2

Operačný systém

Keď prišiel Android KitKat, prišla s ním aj tablet Nexus 5. Existuje preto šanca, že Nexus 6 bude môcť používať ďalšiu verziu operačného systému Google, aj keď nie sme si istí, či to bude Android 5 alebo Android 4.5. Keď spoločnosť Google uvádza na trh svoju novú verziu softvéru, je tu šanca, že s ňou uvedie aj nový hardvér.

dizajn

Spoločnosť LG je zodpovedná za dizajn zariadenia Nexus a zariadenie Nexus 5 sa podobalo modelu LG G2. Existuje preto šanca, že Nexus 6 by mohol byť založený na LG G3. Ak je to pravda, Nexus 6 by mohol prísť s 5,5 palcovým QHD displejom a kovovým šasi. Všetky funkcie telefónu LG G3 však nemôžu byť v zariadení Nexus 6 uvedené, pretože budú lacnejšie.

Snímač odtlačkov prstov

LG G3, na ktorom bude Nexus 6 založený, nepodporuje skener odtlačkov prstov. Nexus 6 však bude priamo súťažiť s iPhone5S, HTC One Max a Samsung Galaxy S5 a všetky obsahujú skener odtlačkov prstov, takže Nexus 6 by nemal byť výnimkou.